Telecommunicatie

De oorsprong van de POP-unit

Europa verglaast in een rap tempo, de Behoefte aan meer snelheid en data, vraagt om hogere bandbreedtes. De verschuiving naar toekomst vast glas is dan ook een logisch gevolg. UTSolutions ontwikkelt, bouwt en plaatst kwalitatief hoogwaardig verbindingsunits voor op glasvezel gebaseerde, data- en telecommunicatienetwerken.

We werken met de snelheid van het licht

Nooit eerder was het instaleren van glasvezelverbindingen zo eenvoudig. Met de kant en klare POP units van UTSolutions wordt de installatietijd van glasvezelverbindingen teruggebracht tot een tijd die tot op de dag van vandaag niet voor mogelijk werd gehouden.

Hoe doen we dat?

Onze units worden in één dag volledig afgebouwd inclusief fundering. Alle benodigde hardware is vooraf geïnstalleerd zodat de installateurs direct na plaatsing van de unit met het installeren van de glasvezelkabel kunnen beginnen.

Waarom doen we dat?

Europa wordt in hoog tempo voorzien van glasvezelbekabeling om aan de toenemende hoge eisen van dataverkeer te kunnen voldoen. In deze moderne wereld past een werkwijze die aansluit bij een moderne, innovatieve, korte productie- en installatietijden. Onze units voldoen hier aan en zijn onderhoudsvrij, hufterproof, duurzaam en voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen.

Onze units worden uit één mal gemaakt. De productietijd wordt hierdoor tot een minimum van een dag beperkt. In de snelle wereld van glasvezelnetwerken is tijd een factor van belang. Door onze units te leveren inclusief fundering, regenwaterafvoeren, vrije koeling, UPS en installatie voorbereidingen zijn geen aanvullende werkzaamheden op locatie nodig. De POP units zijn in alle klimaatomstandigheden te gebruiken.

De POP units worden compleet afgewerkt geleverd. Steenmotief, gestraald, gevoegd of gehydrofobeerd in de standaard kleuren rood en grijs. In overleg met onze constructeurs worden vooraf alle specificaties bepaald.