Nieuws

UTSolutions sluit zich aan bij het Duitse BREKO Verband

UTSolutions – leverancier van plug & play PoP-units – heeft zich aangesloten bij het Duitse BREKO Verband, een samenwerkingsverband binnen de Duitse glasvezelindustrie.

UTSolutions geeft daarmee verdere invulling aan haar ambitie om met haar Point of Presence (PoP)-units verder te willen groeien op de Duitse glasvezelmarkt. Duitsland wordt momenteel in hoog tempo ‘verglaast’.

UTSolutions heeft als leverancier van PoP-units en marktleider in Nederland en Duitsland, een uniek concept ‘van alles binnen één bedrijf’ ontwikkeld, waarbij de productie en technische installatie van PoP-units in haar eigen fabriek worden ontworpen, geproduceerd, geïnstalleerd en getest. Daarbij worden de kwalitatief hoogwaardige PoP-units van UTSolutions door haar eigen mensen plug & play geleverd en geïnstalleerd op locatie. Dit unieke concept in combinatie met een hoge leverbetrouwbaarheid zorgt voor een snelle activatie van glasvezelnetwerken.

Het Bundesverband Breitbandkommunikation (BREKO Verband) is een samenwerkingsverband dat zich bezighoudt met de uitbouw van het glasvezelnetwerk in Duitsland. BREKO heeft meer dan 320 aangesloten leden, voornamelijk netbeheerders en gemeentelijke nutsbedrijven. Gezamenlijk zijn de leden verantwoordelijk voor meer dan 60% van de FTTB/FTTH-glasvezelaansluitingen in Duitsland. BREKO bouwt daarmee aan een toekomstbestendige infrastructuur als basis voor de digitalisering van de economie en maatschappij.