Over ons

UTSolutions

UTSolutions is een snelgroeiende onderneming op het gebied van innovatieve en hoogwaardige prefab beton units en industriële bouwsystemen voor de telecom/gas/water/en energiesector.

Nooit eerder was het installeren van energieverbindingen zo eenvoudig. Met de kant en klare unit systemen van UTSolutions wordt de installatietijd van deze verbindingen teruggebracht tot een tijd die tot op de dag van vandaag niet voor mogelijk werd gehouden. Onze units worden in één dag volledig afgebouwd inclusief fundering. Alle benodigde hardware is vooraf geïnstalleerd zodat de installateurs direct na plaatsing van de unit met het installeren van de verbindingen kunnen beginnen.

Europa wordt in hoog tempo voorzien van deze verbindingen om aan de toenemende hoge eisen te kunnen voldoen. In deze moderne wereld past een werkwijze die aansluit bij een moderne, innovatieve, korte productie- en installatietijden. Onze units voldoen hier aan en zijn onderhoudsvrij, hufterproof, duurzaam en voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen.

Visie

UTSolutions ontwikkelt en bouwt prefab-units voor verschillende marktgebieden. Onze focus is gericht op het ontwikkelen en bouwen van deze kwalitatief hoogwaardige units, tot en met grote datacenters. In de komende 10 jaar stellen we ons als doel om uit te groeien tot een toonaangevend bedrijf, dat oplossingen levert in het koppelen van netwerken door het leveren van slimme units.